Sunday, 18 November 2012

There is no perfect relationship.

Hi hi :') Selamat pagi. Blog ni mahsuri baru buat sbb blog lama mahsuri dh delete k. Hahah.Belum sempurna lgi blog sbb bnyak lgi nk diupgrade nanti baru sedap mata memandang rite? ^^Hm , just nk konsi cerita kt korang je lahh tau hal semalam. hm hm hm k Mahsuri dh clash ngn MOHD RIFKI FIKRI BIN MOHD WARI :') Mahsuri takde niat nk permainkan hati dye. Mahsuri break sbb mahsuri dh jemu ngn dye, text pendek-2, balas lambat-2. Dulu takdea pun camtu. Lagipun ada hikmah mungkin mahsuri break ngn dye. Mungkin Allah nak gantikan mahsuri dengan perempaun yg lebih baik untuk rifki :'D Dye marah, dye tuduh mahsuri suka budak laen semua. Takpee mungkin ini terbaik, let me go:) Mahsuri syg dye sngat-2 tapi hati ni sakit aww. Air mata ni pernah mengalir untuk dye, dye pernah ? tak pernahh :') Nvm biarlah dye dengan Farahin, I harap you bahagia dengan dye.I doakan kebahagiaan you.Kita kawannn yee :)Mungkin aku akan jumpa laki laen maybe.Nanti takde sapa dh nk ucap 'Gudmorning' 'Gudnite syg' kat i.Hm, i harap you faham keputusan i. I terpaksa.I dah jemu.Rasa syg sebagai kekasih dh hilangggg...Kita kawan ? *Smile. Takmo sedehh-2.I harap you bahagia dengan anne atau sape2 je lahh! Bye MOHD RIFKI FIKRI :'D